idajohannalofgren.blogg.se

Mitt riktiga jag! Ärlig och kanske lite roligt, den som följer får se! Jag läser till sjuksköterska, är moderat politiker, tränar och försöker ha lite roligt emellanåt!

Klagar och gnäller!

Kategori: Allmänt

Denna värme alltså - håller på att ta kol på mig.. Ute är det ju liksom okej - det svalkar ju något, men på jobbet står luften still..! Jag blir snart tokig av värmeslag. Bara att sitta ner gör en svettig, tänk er då att gå promenad eller diska disk.. 
Men vet ni vad, jag är svensk och är aldrig nöjd, men en sak är säker iallafall - jag älskar sommaren och vill hellre ha denna värme än vintern som kommer snabbare än man tror! 

Tacksam!

Kategori: Allmänt

Att jobba med människor som mår dåligt och är ensamma får mig att fundera. Tänka mer än jag trodde jag kunde. Jag är så tacksam för min familj och de underbara vännerna jag har i min närhet. Problem får även jag då och då, men ska bli bättre på att fokusera på det som är bra - det blir mycket roligare då!!

Påväg hem från jobbet denna underbara sommarkväll! Dagen började lugnt med slutade i smått kaos. Jag gillar tempo, men det finns en gräns..